Οι ΠΥΞ ΛΑΞ περιπλάνησαν με τη μουσική τους το κοινό του Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ περιπλάνησαν με τη μουσική τους το κοινό του Αμαρουσίου

Η συναυλία του ελληνικού εναλλακτικού ροκ μουσικού συγκροτήματος των ΠΥΞ ΛΑΞ κράτησε αξέχαστη συντροφιά στους Μαρουσιώτες που βρέθηκαν το Σάββατο 10  Ιουλίου 2021 στο κατάμεστο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισιάς 219). Το συγκρότημα ξεσήκωσε το κοινό, χαρίζοντας κέφι, παρασύροντας τον κόσμο σε δυνατά συναισθήματα όπου όλοι μαζί τραγούδησαν το «Τι είναι αυτό που μας ενώνει», θυμίζοντας σε όλους τις διαχρονικές αξίες της αγάπης και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Τους ΠΥΞ ΛΑΞ συνόδευσε η νεαρή ερμηνεύτρια Joanna Drigo.

Ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου ευχαρίστησε τον Φίλιππο Πλιάτσικα, τον Μπάμπη Στόκα, την Joanna Drigo και όλη την ορχήστρα για τις ιδιαίτερες ερμηνείες τους, που έκαναν τους θεατές να ταξιδέψουν στα ακούσματα των επιτυχιών τους. Επίσης ο δήμαρχος αναφέρθηκε στη μεγάλη οργανωτική επιτυχία και του Φετινού Φεστιβάλ της πόλης, που μέσα από καταξιωμένους καλλιτέχνες προσφέρει ποιοτικά θεάματα για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις.

Στην παράσταση εκτός από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ και υπεύθυνο του Φεστιβάλ, Νίκο Πέππα και τη σύζυγο του δημάρχου Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου, παρευρέθηκαν ακόμη​ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής, Ρένα Χαλιώτη, η αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των Φύλων, Ελένη Λέκκα, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Μπούρας, η Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Πολιτισμού, Άννα Βαγιωνά, ο Σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού, Χρυσόστομος Σχινάς, ο Αντιδήμαρχος Πεύκης και πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Παναγιώτης Ιωάννου, καθώς και φορείς και παράγοντες της πόλης του Αμαρουσίου.

Το Φεστιβάλ του Δήμου, συνεχίζεται την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 | 21:00, με το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου με τη μουσική παράσταση «Ας θυμηθούμε τα παλιά» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου – Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου «Πολιτισμός στο Μαρούσι: Σύλλογοι, Ενώσεις, Σωματεία στο χθες και στο σήμερα της πόλης.

Επίσης, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 | 21:00, με τη Μουσική Παράσταση με τον μοναδικό Γιάννη Πάριο. Ο Γιάννης Πάριος, ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής, έρχεται στο Μαρούσι να μας χαρίσει με τις μεγάλες επιτυχίες του, μια αξέχαστη μαγική βραδιά αγάπης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet