Ο Π. Βραχνός στα εγκαίνια έκθεσης για τους εικαστικούς μεγάλους καλλιτέχνες του Αμαρουσίου
Πολιτική

Ο Π. Βραχνός στα εγκαίνια έκθεσης για τους εικαστικούς μεγάλους καλλιτέχνες του Αμαρουσίου

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Πάνος Βραχνός παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης «Το Μαρούσι τιμά τους εικαστικούς μεγάλους καλλιτέχνες του» στη Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης».

Σχετικά με τη συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή ο συνδυασμός Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ιστορία μας είναι ο πολιτισμός μας και η διαδρομή στον χρόνο είναι ένα ταξίδι που συχνά μας βοηθά να επαναπροσδιορίζουμε σημαντικά έργα ανθρώπων που άφησαν στην Τέχνη και τον Πολιτισμό το ξεχωριστό αποτύπωμά τους, το μοναδικό στίγμα τους.

Με το σκεπτικό αυτό διοργανώθηκε μία πολύ σημαντική έκθεση που αποτελεί φόρο τιμής στους σημαντικότερους πυλώνες τέχνης και πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη του Αμαρουσίου με τιμώμενους φορείς  το Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη, το Μουσείο Ευγένιου Σπαθάρη, το Μουσείο Ελληνικής Κεραμικής και τον γλύπτη Γιώργο Γεωργιάδη.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 στη Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης» παραβρέθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός, συνοδευόμενους από υποψηφίους του συνδυασμού του.

Η ανάδειξη της διαδρομής των φορέων αυτών και η εκ νέου αναφορά στο πολιτιστικό τους έργο σε κάθε περίπτωση αποτελεί τον βασικό στόχο της έκθεσης η οποία θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 11 Μαΐου 2019 και θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 21:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet