Ο Don Giovanni… ταξίδεψε στο Μαρούσι, σε μία βαλίτσα
Πολιτισμός

Ο Don Giovanni… ταξίδεψε στο Μαρούσι, σε μία βαλίτσα

Το έργο Don Giovanni παρουσίασε η Εθνική Λυρική Σκηνή στο Μαρούσι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Δημοτικής Βορέειου Βιβλιοθήκης «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Τη γνωστή όπερα του Μότσαρτ παρακολούθησαν περισσότεροι από 350 θεατές σε μία παράσταση σε μορφή όπερας της βαλίτσας που εκτυλίχθηκε στο Αμαλίειο αμφιθέατρο.

Στιγμιότυπο από την παράσταση της όπερας της βαλίτσας Don GiovanniΤην ξεχωριστή παράσταση που κέρδισε το κοινό παρακολούθησε και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές εκ μέρους και του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού για το συγκεκριμένο είδος θεάματος που ομολογουμένως απευθύνεται σε ένα περιορισμένου εύρους ακροατήριο απέδειξε ότι το άνοιγμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής προς τον έξω κόσμο ήταν επιτυχές.

Η «όπερα της βαλίτσας», μία ευέλικτη παραγωγή που φέρνει τη συγκεκριμένη τέχνη στις γειτονιές της πόλης με ένα πιάνο και όλα τα σκηνικά μέσα σε μία βαλίτσα, έφερε τους εξαιρετικούς ερμηνευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε επαφή με τους πολίτες του Αμαρουσίου που τους αποθέωσαν.

Παράσταση όπερας της βαλίτσας Don Giovanni, από την Εθνική Λυρική Σκηνή, στο ΜαρούσιΤους πρωταγωνιστές για τη σκηνική τους παρουσία και όλους τους συντελεστές της παράστασης σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ευκλείδη, συνεχάρη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, αναφέροντας ότι πρωτοβουλίες όπως αυτή μέσα από τη συνεργασία της Δημοτικής Βορέειου Βιβλιοθήκης με το Ίδρυμα Νιάρχος ανοίγουν τον δρόμο σε εξειδικευμένα είδη τέχνης να προσεγγίσουν μέσα από έναν πρωτότυπο τρόπο το κοινό αποκτώντας νέους οπαδούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet