Παρουσίαση βιβλίου «Ευτυχώς Άνεργος!» στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού
Πολιτισμός

Παρουσίαση βιβλίου «Ευτυχώς Άνεργος!» στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Πολύδωρου Στελλάτου «Ευτυχώς Άνεργος! – Άλλαξε τα δεδομένα. Δημιούργησε νέες ευκαιρίες», το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, στις 6:00μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85, Μαρούσι).

Το βιβλίο «Ευτυχώς Άνεργος!» έρχεται για να ανατρέψει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την αλλαγή στο σκηνικό εργασίας. Περιγράφει την οδυνηρή εμπειρία αυτή, αλλά παρουσιάζει και την επόμενη μέρα και προτείνει τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να κερδίσει κάποιος το χαμένο έδαφος.

Ο συγγραφέας μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, φιλοδοξεί να βοηθήσει τον αναγνώστη να αλλάξει στάση, να αξιοποιήσει όλα τα ταλέντα του και να αφήσει πίσω τα αδιέξοδα. Με επισημάνσεις, ιδέες και προτάσεις θέλει να δείξει ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι ανάκαμψης και δημιουργίας αρκεί να σκεφτεί κανείς ψύχραιμα και ευρηματικά.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ο αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων, πρόεδρος Εργαζομένων του Εθνικού Κτηματολογίου Δημήτρης Σιλιόγκας, η δικηγόρος Σοφία Τρέκλη και συγγραφέας του βιβλίου, σύμβουλος, εκπαιδευτικός Πολύδωρος Στελλάτος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet