Πλήθος κόσμου παρακολούθησε «Το μεγάλο μας τσίρκο» στο «Αμαλίειο»
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε «Το μεγάλο μας τσίρκο» στο «Αμαλίειο»

Την επιτυχημένη παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο», βασισμένη στο έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη, παρουσίασε ενώπιον εκατοντάδων θεατών στο Αμαλίειο αμφιθέατρο η θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου πλαισιωμένη από την ορχήστρα καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου.

Έπειτα από μία μακρόχρονη επιτυχημένη διαδρομή με σταθμούς διάφορους τόπους και χώρους πολιτισμού, η παράσταση, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Περπινιά, συναντήθηκε στο φετινό Φεστιβάλ Αμαρουσίου και με το κοινό του Αμαλιείου.

Οι παριστάμενοι απόλαυσαν το σημαντικό αυτό έργο αφιερωμένο στον δημιουργό του Ιάκωβο Καμπανέλλη, που «έφυγε» πριν από τρία χρόνια. Το έργο που διατρέχει την ελληνική ιστορία μέχρι την εποχή του Πολυτεχνείου, έρχεται σήμερα 41 χρόνια μετά να είναι το ίδιο επίκαιρο.

Τους ρόλους κράτησαν οι ηθοποιοί και δάσκαλοι της ομάδας Αντώνης Περπινιάς και Μαρίνα Μπακοπούλου μαζί με 40 μέλη της θεατρικής ομάδας.

Τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Τη μουσική επιμέλεια είχε η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου, την ευθύνη της διδασκαλίας των τραγουδιών είχε η Μαίρη Ζούρα και βοηθός σκηνοθέτη ήταν η Μαρίνα Μπακοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet