Πλήθος κόσμου στην τελετή βράβευσης των έργων Φωτογραφίας του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Πλήθος κόσμου στην τελετή βράβευσης των έργων Φωτογραφίας του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου

Με θεματολογία εμπνευσμένη από τα τοπία, την πόλη του Αμαρουσίου, τα γκράφιτι και τις εποχές, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου παρουσίασαν τις καλύτερες φωτογραφίες που επεξεργάστηκαν το τρέχον σχολικό έτος, στην έκθεση φωτογραφίας έργων που πραγματοποιήθηκε με την αρωγή του Δήμου Αμαρουσίου, στο δημαρχείο, το διήμερο 28 και 29 Απριλίου 2018.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίο, Γιώργου Πατούλη, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, συνεχάρη τα παιδιά για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο και για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους που όπως ανέφερε όλοι σήμερα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε. Επίσης, συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Αφροδίτη Κυριαζοπούλου, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρωτοβουλία της δράσης, υπογραμμίζοντας την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής Αρχής σε κάθε μαθητική δραστηριότητα που προάγει την πνευματική και πολιτιστική καλλιέργεια των νέων μας.

Ακολούθως απονεμήθηκαν τα βραβεία (ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Nikon) στους πρώτους νικητές του διαγωνισμού, που έκρινε επιτροπή τριών επαγγελματιών φωτογράφων.

Το 1ο βραβείο κατέκτησε η Κάτια Αθανασίου, μαθήτρια Β1 τάξης, ενώ στη 2η θέση ισοβάθμησαν η μαθήτρια Ρένια Αρκά, μαθήτρια Α1 τάξης και ο Κωνσταντίνος Λωρίδας, μαθητής Α2 τάξης.

Επίσης, στη μαθήτρια Κάτια Αθανασίου απονεμήθηκε το βραβείο κοινού, με δώρο ένα πολυμηχάνημα – εκτυπωτή Canon. Το βραβείο κοινού βασίστηκε στις ψήφους που κατέθεσαν οι επισκέπτες της έκθεσης το διήμερο.

Από τα 32 παιδιά που συμμετείχαν με τα έργα τους στην έκθεση, οι δύο συμμετοχές ήταν ευγενής συμμετοχή μαθητριών από το 5ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Κωνσταντίνος Βλάχος και Πέτρος Κούκουζας, η γυμνασιάρχης του 6ου Γυμνασίου, Γεωργία Μπερτσεκά, και οι καθηγητές του σχολείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet