Η Μικτή Χορωδία σε… «Συνομιλία με τον Μάνο Χατζηδάκι»
Πολιτισμός

Η Μικτή Χορωδία σε… «Συνομιλία με τον Μάνο Χατζηδάκι»

Στο μουσικό αφιέρωμα με τίτλο «Συνομιλία με τον Μάνο Χατζηδάκι» που παρουσίασε, με την ευκαιρία της λήξης της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου, η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Παραρτήματος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου «Μουσικό Εργαστήρι Αγίας Φιλοθέης» παραβρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Χορευτικό στιγμιότυπο από τη συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο ΧατζηδάκιΤη μουσική βραδιά που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του πάρκου Ελευθερίας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αιμίλιου Γιαννακόπουλου, πλαισίωσαν χορογραφίες της Μαρίας Αλωνεύτη-Θεοδωράτου, όπως και έκθεση ζωγραφικής με έργα ενήλικων μαθητών του καθηγητή Γιώργου Σεκόφσκυ, και παιδιών της καθηγήτριας Δήμητρας Μακρή.

Η Μικτή Χορωδία παρουσίασε ένα απάνθισμα από έργα του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη στη διάρκεια του οποίου σπουδαστές των τμημάτων χορού συμμετείχαν σε χορογραφίες προσαρμοσμένες στο μουσικό περιεχόμενο της βραδιάς.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη του δημάρχου Αμαρουσίου, στην παράλληλη έκθεση με έργα σπουδαστών του παραρτήματος, συνοδευόμενος από τους υπεύθυνους δασκάλους.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο κ. Γ. Πατούλης συνεχάρη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τους συντελεστές της εκδήλωσης για την εξαιρετική τους παρουσία, επιβραβεύοντας όλους, καθηγητές και σπουδαστές, που προάγουν τον πολιτισμό στο Μαρούσι καλλιεργώντας τα ιδιαίτερα ταλέντα τους μέσα από τη συμμετοχή τους στα καλλιτεχνικά προγράμματα του Δήμου.

Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, η πρόεδρος του Συλλόγου «Μουσικό Εργαστήρι Αγίας Φιλοθέης» Καίτη Μακρή, η ηθοποιός Μπέτυ Λιβανού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet