Πρεμιέρα για τον Δημοτικό Κιν/γράφο «Μίμης Φωτόπουλος»
Πολιτισμός

Πρεμιέρα για τον Δημοτικό Κιν/γράφο «Μίμης Φωτόπουλος»

Με δύο ξεχωριστές κινηματογραφικές παραγωγές, την παιδική ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα» και τη βραβευμένη παραγωγή «Nebraska» εγκαινιάζει τη φετινή θερινή περίοδο ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014.

Η προβολή της πρώτης παιδικής ταινίας «Ψυχρά και Ανάποδα» έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 και θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας «Nebraska» στις 22:15.

Η είσοδος για το κοινό τη βραδιά της πρεμιέρας θα είναι ελεύθερη.

Στον γνώριμο φιλόξενο χώρο του κινηματογράφου επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου 42 (δίπλα στο εμπορικό κέντρο Αίθριον), μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία για μία ακόμα σεζόν να περάσουν όμορφα καλοκαιρινά βράδια και να απολαύσουν ταινίες α΄ προβολής, αλλά και παλαιότερες αγαπημένες, σταθμούς στην ιστορία της μεγάλης οθόνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Αμαρουσίου προς τους πολίτες, το εισιτήριο διατηρείται για 8η συνεχή χρονιά στο ίδιο χαμηλό επίπεδο των 5 ευρώ, με στόχο ο Δημοτικός Κινηματογράφος να αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης για όλους.

Ειδική μέριμνα υπάρχει για τα άτομα με αναπηρία, τους ανέργους, τους μαθητές, φοιτητές και τους στρατευμένους, για τους οποίους η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 3 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet