Πρώτη έκθεση των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Πρώτη έκθεση των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 η πρώτη έκθεση των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Άρτεμις», με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης των μαθημάτων στα καλλιτεχνικά τμήματα του Κέντρου. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό έως την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και λειτουργεί 10:00-13:00 και 17:00-20:00.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, την έκθεση εγκαινίασε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας. Μετά το θερμό καλωσόρισμά του προς τους παριστάμενους, συνεχάρη τους σπουδαστές για τις σπουδαίες δημιουργίες τους, αποδίδοντας τα εύσημα στην δασκάλα τους Μπέτυ Καρούση, εκφράζοντας επίσης τη διαβεβαίωση ότι το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού θα συνεχίσει να παράγει πολιτιστικό έργο στο Μαρούσι και να εμπλουτίζει τα προγράμματά του για ψυχαγωγία και δημιουργική έκφραση.

Η Έκθεση ζωγραφικής περιλαμβάνει περίπου 300 έργα που φιλοτέχνησαν οι 60 σπουδαστές του αντίστοιχου Τμήματος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, με θέμα«Σύνθεση & Αντιθέσεις».

Στην εκδήλωση των εγκαινίων παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Γιάννης Νικολαράκος, Πέτρος Κόνιαρης, η εντεταλμένη σύμβουλος Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς Φανή Λέκκα, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Κατερίνα Βουρλάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Μπόγδανος, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων τα πόλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet