Σε ατμόσφαιρα κατάνυξης η πασχαλινή συναυλία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Σε ατμόσφαιρα κατάνυξης η πασχαλινή συναυλία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου

Μία συναυλία γεμάτη με ύμνους και ψαλμωδίες θρησκευτικής μουσικής προσέφερε η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», παρουσία εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους κόσμου. Στην καθιερωμένη θρησκευτική συναυλία που φέτος τιτλοφορούταν «Εις κεκοιμημένους», σε ατμόσφαιρα κατάνυξης, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου, οι χορωδοί μετέφεραν το πνεύμα των Άγιων Ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, Ρένα Χαλιώτη, εκ μέρους του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, συνεχάρη όλους τους χορωδούς για την εξαιρετική τους εμφάνιση, τη μαέστρο Όλγα Αλεξοπούλου και μετέφερε τις ευχές του για Καλό Πάσχα.

Η συγκίνηση στη διάρκεια της εκδήλωσης κορυφώθηκε με την ερμηνεία της σολίστ Ρένας Χαλιώτη, στον ύμνο «Ώ γλυκύ μου Έαρ» των Εγκωμίων και με την ερμηνεία από τη χορωδία του καθολικού ύμνου «Ave Maria», αφιερωμένο στη «λαβωμένη» Παναγία των Παρισίων, με την ευχή όλων το συντομότερο δυνατόν να αποκατασταθεί το μνημείο των εννέα αιώνων και να επιστρέψει στην πρότερη αίγλη του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, η δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη της χορωδίας Ρένα Χαλιώτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Βραχνός, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Σμυρνής, Κατερίνα Ιωάννου, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet