Στα εγκαίνια της έκθεσης για τους μεγάλους εικαστικούς του Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Πολιτισμός

Στα εγκαίνια της έκθεσης για τους μεγάλους εικαστικούς του Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Στα εγκαίνια της έκθεσης για τους μεγάλους εικαστικούς δημιουργούς του Αμαρουσίου, Γιάννη Τσαρούχη, Ευγένιο Σπαθάρη, Πάνο Βαλσαμάκη και Γιώργο Γεωργιάδη που υλοποιεί ο Δήμος Αμαρουσίου με την υποστήριξη της ΚΕΔΑ και φιλοξενείται στη Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη μέχρι το Σάββατο 11 Μαΐου 2019, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στη διάρκεια της παρουσίας του στη βραδιά των εγκαινίων ο κ. Πατούλης, ξεναγήθηκε από τους εκπροσώπους των φορέων στην έκθεση και συνεχάρη τους συντελεστές για την πρωτοβουλία.

«Το Μαρούσι τιμά την τέχνη και τους εκπροσώπους της, αναδεικνύει το έργο των ανθρώπων που συνεισέφεραν στον πολιτισμό της πόλης μας, αλλά και συνέδεσαν το όνομα του Αμαρουσίου με τη σημαντική προσφορά τους στην τέχνη στο πανελλήνιο» δήλωσε ο κ. Πατούλης, με την ευκαιρία της παρουσίας του στη βραδιά.

Η έκθεση αποτελεί ένα κοινό αφιέρωμα στους σημαντικότερους πυλώνες τέχνης και πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη με τιμώμενους φορείς το Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη, το Μουσείο Ευγένιου Σπαθάρη, το Μουσείο Ελληνικής Κεραμικής και τον γλύπτη Γιώργο Γεωργιάδη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας, μαζί με την πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Το «παρών» στην έκθεση που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη και θα είναι μέχρι τις 11 Μαΐου καθημερινά ανοικτή από 10:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, έδωσε και ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Γαρδέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet