Στην έκθεση για τους μεγάλους εικαστικούς του Αμαρουσίου ο Γ. Καραμέρος
Πολιτισμός

Στην έκθεση για τους μεγάλους εικαστικούς του Αμαρουσίου ο Γ. Καραμέρος

Την έκθεση έργων τέχνης στη Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη «Σπύρου Λούη» με θέμα «Το Μαρούσι τιμά τους εικαστικούς μεγάλους καλλιτέχνες του» επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Κώστα Ελευθεριάδη που είναι και ένας από τους βασικούς συντελεστές στην οργάνωση της εκδήλωσης, όντας ο ίδιος οικονομικός σύμβουλος σημαντικής γκαλερί.

Ο Γ. Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Η συγκεκριμένη έκθεση αγγίζει την πεμπτουσία του πολιτιστικού αποτυπώματος που πρέπει να αφήνει το Μαρούσι στο εξής, με ανάδειξη των μεγάλων δημιουργών του, με αξιοποίηση των χώρων τέχνης και πολιτισμού που διαθέτει. Ειδικότερα η Δημοτική Ολυμπιακή πινακοθήκη πρέπει να ξαναζωντανέψει και να αυξήσει την επισκεψιμότητά της».

Η έκθεση τιμά τον Γιάννη Τσαρούχη, τον Ευγένιο Σπαθάρη, τον γλύπτη Γιώργο Γεωργιάδη και το Μουσείο Ελληνικής Κεραμικής. Θα διαρκέσει έως τις 11 Μαΐου 2019 και λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχουν η κ. Κάλια Αϊδίνη και ο κ. Δημήτρης Χιωτόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet