Στην avant premiere της ταινίας «ΞΑ ΜΟΥ» στον Κιν/φο «Μ. Φωτόπουλος» ο δήμαρχος
Πολιτισμός

Στην avant premiere της ταινίας «ΞΑ ΜΟΥ» στον Κιν/φο «Μ. Φωτόπουλος» ο δήμαρχος

Στην avant premiere της ταινίας της Κλειώς Φανουράκη «ΞΑ ΜΟΥ» που προβλήθηκε στον ιστορικό Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος» παρευρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Γ. Πατούλης στον χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι, «είμαστε περήφανοι που η avant premiere της ταινίας “ΞΑ ΜΟΥ” γίνεται στον Δήμο μας και μάλιστα προβάλλεται από έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό, αλλά και ιστορικό κινηματογράφο της πόλης μας και ιδιαίτερη πολιτιστική αξία».

«Από καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω», τόνισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, «τους συντελεστές της ταινίας και όλους όσοι βοήθησαν για την προβολή της στον κινηματογράφο “Μίμης Φωτόπουλος”. Συγχαίρω και την κα Κλειώ Φανουράκη για το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας, αλλά και όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ, οι κατεξοχήν άνθρωποι του πολιτισμού και του πνεύματος».

«Η δημοτική Αρχή στηρίζει πάντα τον Πολιτισμό και ιδιαίτερα τους νέους καλλιτέχνες με μοναδικά ταλέντα ενισχύοντας το πολιτιστικό επίπεδο. Στον Δήμο Αμαρουσίου στηρίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νέες ιδέες και συνεργασίες ενισχύοντας αυτό το όραμα σε μια πόλη που ήταν και είναι πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και κριτικός Κινηματογράφου, Ορέστης Ανδρεαδάκης.

Παρόντες στην προβολή της ταινίας ήταν οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ευάγγελος Κάββαλος και Αθανάσιος Βελής.

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος» στις 20:45 θα παραστεί ο πρωταγωνιστής Γιώργος Χωραφάς και όλοι οι συντελεστές της ταινίας όπου με το τέλος της προβολής θα συζητήσουν με το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet