Στον αποκριάτικο χορό της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Πολιτισμός

Στον αποκριάτικο χορό της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Στον καθιερωμένο αποκριάτικο χορό της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» έδωσε το «παρών» ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα σε μέλη της χορωδίας και τις οικογένειές τους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στον χαιρετισμό του εξήρε τη διαχρονική παρουσία της χορωδίας στα δημοτικά δρώμενα και τη σημαντική εθελοντική προσφορά των χορωδών. Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην προσφορά της προέδρου της χορωδίας, Πόπης Κάβουρα, αλλά και της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου, αντάξια συνεχιστή του έργου της εξαίρετης μαέστρου Τερψιχόρης Παπαστεφάνου, της οποίας το όνομα φέρει η χορωδία.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα στη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου “Τερψιχόρη Παπαστεφάνου” η οποία μας έχει κάνει υπερήφανους όχι μόνο στον Δήμο μας, αλλά και σε γειτονικούς Δήμους και εκτός Αττικής όπως στον Δήμο Άνδρου, αλλά και στον Δήμο Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής κ.α.».

Παρόντες ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, η δημοτική σύμβουλος Ελένη Λέκκα, η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Ιωάννου, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Αμαρουσίου, δημοτική σύμβουλος και μέλος της χορωδίας Ειρήνη-Μαρία Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet