Συγχαρητήρια Γ. Πατούλη σε μαθητές για το πρόγραμμα «Θεατρική Παιδαγωγία»
Πολιτισμός

Συγχαρητήρια Γ. Πατούλη σε μαθητές για το πρόγραμμα «Θεατρική Παιδαγωγία»

Με αντιπροσωπεία μαθητών και καθηγητών από το 1ο Γυμνάσιο, το 7ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να τους συγχαρεί και ο ίδιος προσωπικά για τη συμμετοχή τους στο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Θεατρική Παιδαγωγία» που εισήγαγε για πρώτη φορά ο Δήμος σε Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης. Η συνάντηση ακολούθησε της τελετής λήξης του προγράμματος που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο δημαρχείο για την παράδοση βεβαιώσεων συμμετοχής και ενθυμίων στους συμβαλλόμενους.

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του τόσο στους καθηγητές όσο και στους μαθητές για αυτή την κοινή δράση η οποία, όπως σημείωσε, προσδίδει και παιδαγωγικό χαρακτήρα και τόνισε ότι στη διοίκηση του Δήμου αυτή η επιτυχία δίνει δύναμη, διάθεση και αισιοδοξία για το μέλλον. «Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε καθώς το πρόγραμμα είχε ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση» τόνισε.

Από την πλευρά τους οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμο Αμαρουσίου διότι με αυτή την πρωτοβουλία κατάφεραν να αναδείξουν το ταλέντο τους και να εκφραστούν δημιουργικά σε αντικείμενο που μέχρι πρότινος τους ήταν άγνωστο.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε εγκάρδια για την ανεκτίμητη βοήθεια και προσφορά του, τον πατέρα Λάμπρο, υπεύθυνο της Νεανικής Εστίας Πολυδρόσου για τη διάθεση της αίθουσας προκειμένου να υλοποιηθεί το πρόγραμμα «Θεατρική Παιδαγωγία».

Εκτός από τους καθηγητές και τους μαθητές, στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δημήτρης Καρλαύτης, και ο πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αμαρουσίου, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet