Συνέντευξη Τύπου αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020
Πολιτισμός

Συνέντευξη Τύπου αύριο Τρίτη 25 Αυγούστου για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020

Με μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού τη Γιώτα Νέγκα, ανοίγει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219), σπουδαίοι δημιουργοί της μουσικής και του θεάτρου θα προσφέρουν ποιοτικό θέαμα για τους Μαρουσιώτες και τους επισκέπτες της πόλης.

Εκτός από τη Γιώτα Νέγκα, ερμηνευτές κύρους όπως οι Μανώλης Μητσιάς, Ελένη Βιτάλη, Δημήτρης Μπάσης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαρίζα Ρίζου, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις όπως «Άγρια Δύση» και «Πέτρες στις τσέπες του», Κρητικές και Ποντιακές βραδιές και τέλος με τη συναυλία της «Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» είναι η εγγύηση για μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας στον μητροπολιτικό Δήμο της Βόρειας Αττικής.

«Με 12 ξεχωριστές βραδιές ο Δήμος Αμαρουσίου, επιχειρεί να φέρει μίαν ισχυρή νότα αισιοδοξίας, εν μέσω υγειονομικής κρίσης και να προσφέρει θεάματα και ακούσματα υψηλού επιπέδου. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα κάνουν το Μαρούσι τον πρωταγωνιστή των πολιτιστικών δρώμενων στα Βόρεια Προάστια» αναφέρει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Υπεύθυνος φορέας για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) η οποία «εγγυάται πως θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι θεατές θα απολαύσουν υπηρεσίες πολιτισμού σε ασφαλές περιβάλλον», όπως αναφέρει σχετικά στο δικό του μήνυμα ο πρόεδρός της, Νίκος Πέππας.

Με αφορμή την έναρξη του Φεστιβάλ, οι κ.κ. Αμπατζόγλου και Πέππας θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου, την Τρίτη 25 Αυγούστου 2020 και ώρα 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Βασ. Σοφίας 85), κατά την οποία θα παρουσιαστούν, τόσο οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, όσο και οι λεπτομέρειες λειτουργίας του Φεστιβάλ βάσει υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν τα εξής:

  • Προπώληση εισιτήριων γίνεται στο viva.gr και στο 11876, καθώς και από το Δημαρχείο Αμαρουσίου στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα), από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 14:00. Πληροφορίες στον τηλ. αριθμό 213 2038059. Δεν θα διατίθενται εισιτήρια από το ταμείο του Αίθριου Θεάτρου.
  • Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας Covid-19, όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από τον χώρο της εκδήλωσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του υπ. Υγείας και του ΥΠΠΟ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet