Συναυλία της Μικτής Χορωδίας «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020
Πολιτισμός

Συναυλία της Μικτής Χορωδίας «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020

Με τη συναυλία «Και…Μαρούσι είναι εδώ» η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου συμμετέχει στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020, με παράλληλη παρουσίαση του ομώνυμου βιβλίου της Θέμιδας Μαυραντή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30, στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219, Μαρούσι), με ελεύθερη είσοδο.   

Στη συναυλία υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου, τα μέλη της χορωδίας θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια «Και Μαρούσι είν’ εδώ», «Θυμάμαι», «Το Μαρούσι δίπλα στον Θεό», «Στέκια Μαρουσιώτικα» σε στίχους Λίτσας Παπαζαχαροπούλου και μουσική Κώστα Μαυραντή.  

Επίσης, τη συναυλία θα διανθίσουν τραγούδια κορυφαίων συνθετών όπως των: Μ. Θεοδωράκη, Ν. Αντύπα, Ζ. Μουστακί, Μ. Λοΐζου, G. Bregovic, κ.ά.

Σολίστ η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη, στο ακορντεόν ο Αχιλλέας Παναγούλης, ενώ θα συνοδεύει ο πιανίστας Μανώλης Παπαγιάννης

Οι διοργανωτές σημειώνουν ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω της πανδημίας Covid 19, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και κατά την έξοδο από τον χώρο της εκδήλωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet