Την παράσταση «Διαβόλου κάλτσα» παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Την παράσταση «Διαβόλου κάλτσα» παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Ενθουσίασε το κοινό η σπαρταριστική σάτιρα «Διαβόλου κάλτσα» που ανέβηκε στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι, στο πλαίσιο των Φθινοπωρινών Βραδιών Πολιτισμού που προσφέρει δωρεάν ο Δήμος Αμαρουσίου στους πολίτες.

Καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως η Ελένη Φιλίνη, ο Γιώργος Μακρής, ο Βαγγέλης Πυρίνης, ο Γιώργος Καπετανάκος, η Ντίνα Βούρτση και η Κατερίνα Πυρίνη, σε σκηνοθεσία του Άγγελου Μοσχονά, προκάλεσαν μέσα από τις κωμικές καταστάσεις και τους πιπεράτους διαλόγους του έργου αβίαστα το γέλιο στο κοινό που κατέκλυσε το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής.

Τη θεατρική παράσταση παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο θερμό καλωσόρισμά του στον φιλόξενο χώρο του Κέντρου, συνεχάρη τους ηθοποιούς για την εξαιρετική ερμηνεία της θεατρικής παράστασης και ιδιαίτερα τον σκηνοθέτη κ. Μοσχονά. Παράλληλα υπογράμμισε ότι «το Μαρούσι έχει ψηλά τον πήχη στον τομέα του πολιτισμού, προάγοντας  την καλλιτεχνική δημιουργία και την καλλιτεχνική παιδαγωγία, ιδιαίτερα στους νέους μας».

Ο σκηνοθέτης Άγγελος Μοσχονάς ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη φιλοξενία και την ευκαιρία που παρείχε στο θεατρικό σχήμα να παρουσιάσει το έργο στο Μαρούσι, επαινώντας το σημαντικό πολιτιστικό έργο του.

Την παράσταση παρακολούθησε, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet