Το βιβλίο «Ευτυχώς Άνεργος!» παρουσιάστηκε στο Μαρούσι
Πολιτισμός

Το βιβλίο «Ευτυχώς Άνεργος!» παρουσιάστηκε στο Μαρούσι

Το βιβλίο «Ευτυχώς Άνεργος!» -Αλλάξτε τα δεδομένα, του συγγραφέα Πολύδωρου Στελλάτου, παρουσιάσθηκε υπό την αιγίδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου, παρουσία της αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένας Χαλιώτη.

Προλογίζοντας το έργο η κα Χαλιώτη μετέφερε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του δημάρχου Γιώργου Πατούλη στους παριστάμενους και τα συγχαρητήριά του προς τον συγγραφέα για το επιτυχημένο αυτό βιβλίο που, όπως αναφέρεται, «στη δύσκολη εποχή που διανύουμε μπορεί να γίνει ένα χρήσιμος οδηγός για κάθε ενδιαφερόμενο που βρίσκεται  στη διαδικασία για την αναζήτησης εργασίας».

Αναφερόμενη στο θέμα που αναπτύσσεται στο βιβλίο η κα Χαλιώτη υπογράμμισε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι «το βιβλίο έρχεται να ανατρέψει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την αλλαγή στο σκηνικό εργασίας. Ο συγγραφέας φιλοδοξεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε στάση, να αξιοποιήσουμε όλα τα ταλέντα μας και να αφήσουμε πίσω τα αδιέξοδα. Με επισημάνσεις, ιδέες και προτάσεις θέλει  να μας δείξει ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι ανάκαμψης και δημιουργίας αρκεί να σκεφτούμε ψύχραιμα και ευρηματικά. Σίγουρα πρόκειται για μια οδυνηρή εμπειρία, αλλά υπάρχει και η επόμενη μέρα. Αφού αξιολογήσουμε τα δεδομένα, κοιτάμε μπροστά πως θα επανέλθουμε με τη σωστή συμπεριφορά και τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος και να βγούμε μπροστά. Διεκδικούμε αλλά και  χτίζουμε στέρεες βάσεις  για μία επιτυχημένη καριέρα».

Παράλληλα, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού αναφέρθηκε «στη συνεχή υποστήριξη της δημοτικής αρχής του  Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και προσωπικά του δημάρχου Γιώργου Πατούλη στους νέους μας, μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες  που έχουν στόχο  την απόκτηση χρήσιμων γνώσεων και εμπειριών που θα τους βοηθήσουν στην απόκτηση εφοδίων και δεξιοτήτων, απαραίτητων για την επαγγελματική τους αποκατάσταση».

Για το βιβλίο μίλησαν επίσης ο κ. Δημήτρης Σιλιόγκας αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων, πρόεδρος Εργαζομένων του Εθνικού Κτηματολογίου, η κα Σοφία Τρέκλη δικηγόρος και ο κ. Πολύδωρος Στελλάτος σύμβουλος, εκπαιδευτικός και συγγραφέας του βιβλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet