Το Μουσικό Εργαστήρι Αγ. Φιλοθέης τίμησε το έργο του Μ. Θεοδωράκη
Πολιτισμός

Το Μουσικό Εργαστήρι Αγ. Φιλοθέης τίμησε το έργο του Μ. Θεοδωράκη

Στο κατάμεστο θεατράκι της Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συναυλία της Μεικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης με τίτλο «90 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη».

Η συναυλία αφιέρωμα στο τεράστιο έργο του συνθέτη, που ξεκίνησε με ένα τραγούδι που έγραψε σε ηλικία 14 ετών δείγμα του πηγαίου ταλέντου του, περιελάμβανε τραγούδια από αγαπημένους «κύκλους» όπως, «Η Γειτονιά των Αγγέλων», «Τα 18 λιανοτράγουδα» και «Αρχιπέλαγος». Τη χορωδία συνόδευε μικρή ορχήστρα με πιάνο, φλάουτο και μπουζούκι, με μαέστρο τον Αιμίλιο Γιαννακόπουλο.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη μετέφερε στους παριστάμενους τους θερμούς χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και τις ευχές του για καλό καλοκαίρι, παρόντων των δημοτικών συμβούλων Νικόλαου Πέππα και Πέτρου Κόνιαρη.

Τη μουσική παράσταση διάνθισαν χορευτικά τα μέλη του ΚΑΠΗ Αγίας Φιλοθέης, με υπεύθυνη δασκάλα χορού τη Μαρία Αλωνεύτη-Θεοδωράτου. Παράλληλα, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα ζωγραφικής των μαθητών από το τμήμα ζωγραφικής ενηλίκων του παραρτήματος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού «Μουσικό Εργαστήρι Αγίας Φιλοθέης» με δάσκαλο τον Γιώργο Σεκόφσκυ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet