«Το Μπλε Δωμάτιο» & «Το Μικρό Νησί» στον Κιν/φο «Μ. Φωτόπουλος»
Πολιτισμός

«Το Μπλε Δωμάτιο» & «Το Μικρό Νησί» στον Κιν/φο «Μ. Φωτόπουλος»

Η  ταινία «Το Μπλε Δωμάτιο» θα προβάλλεται στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος» του Δήμου Αμαρουσίου από τη Δευτέρα 3 Αυγούστου έως την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015, στις 21:00, ενώ τις ίδιες ημέρες, στις 23:00, θα προβάλλεται η ταινία «Το Μικρό Νησί».

«Το Μπλε Δωμάτιο»

Τη σκηνοθεσία του έγχρωμου θρίλερ, γαλλικής παραγωγής του 2014 και διάρκειας 76΄, υπογράφει ο Ματιέ Αμαλρίκ και πρωταγωνιστούν οι  Ματιέ Αμαλρίκ, Λεά Ντρικέ, Στεφανί Κλεό.

Ενώ ανακρίνεται από τους αστυνομικούς ο Ζιλιέν θυμάται την εξωσυζυγική σχέση του με την όμορφη Εστέρ και πώς τα πράγματα οδηγήθηκαν στο να θεωρείται ύποπτος για φόνο.

«Το Μικρό Νησί»

Τη σκηνοθεσία του έγχρωμου θρίλερ, ισπανικής παραγωγής του 2014 και διάρκειας 105΄, υπογράφει ο Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ και πρωταγωνιστούν οι Χαβιέρ Γκουτιέρεζ, Ραούλ Αρεβάλο, Χεζούς Κάστρο.

Σε μια ισπανική κωμόπολη του 1980 δύο αστυνομικοί προσπαθούν να εξιχνιάσουν την υπόθεση εξαφάνισης δύο
νεαρών κοριτσιών. Η έρευνά τους θα τους οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια, τα οποία θα γίνουν ακόμα πιο επικίνδυνα από τις ιδεολογικές κι επαγγελματικές διαφορές μεταξύ τους.

Γενικό εισιτήριο: 5 ευρώ.

Μειωμένο εισιτήριο: 3 ευρώ (για ΑμεΑ, ανέργους ΟΑΕΔ, μαθητές, φοιτητές, στρατευμένους).

Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος»: Αγίου Κωνσταντίνου 42, Μαρούσι, πλατεία «Σπύρου Λέκκα», δίπλα στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο», τηλ: 210 6198890.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet