Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015
Πολιτισμός

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015

Ο πολιτισμός και η τέχνη έχουν την τιμητική τους στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2015. Ανανεωμένο, εκσυγχρονισμένο με καινούργιες εγκαταστάσεις, μας καλεί στον υπέροχο χώρο του Αμαλίειου Ιδρύματος και είναι έτοιμο από τις 19 Ιουνίου 2015 να υποδεχθεί τους χιλιάδες φίλους του και να σφραγίσει με ένα ποιοτικό πρόγραμμα το φετινό καλοκαίρι.

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2015
Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2015

Με την ευκαιρία της έναρξης του φετινού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου δήλωσε ότι «Και φέτος το Φεστιβάλ του Δήμου μας, σε έναν ανανεωμένο αλλά μαζί και γνώριμο χώρο, φιλοξενεί βραδιές γεμάτες με μουσική, κίνηση και ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές πολιτισμού στην πόλη μας. Θέλουμε κυριολεκτικά το Φεστιβάλ μας να τους αγκαλιάσει όλους, για αυτό και φέτος, προσφέρεται ένα πληθωρικό πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που σκοπό έχει να ικανοποιήσει όλες τις προτιμήσεις.

»Θέλουμε ισότιμα όλοι να έχουν πρόσβαση στις εκδηλώσεις μας, για αυτό και έχουμε εξασφαλίσει ειδικές προνομιακές τιμές για τους συμπολίτες μας κατόχους ArtemisCard, ενώ και φέτος, βάσει κοινωνικών κριτηρίων, συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Σας καλούμε, λοιπόν, Μαρουσιώτες και μη, να βάλετε το Φεστιβάλ του Δήμου μας στο καλοκαιρινό σας πρόγραμμα».

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να γίνει πόλος έλξης με δημοφιλείς ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών αλλά και αποκλειστικές παραγωγές που θα φιλοξενηθούν μόνο στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου. Το πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ σκοπό έχει να ικανοποιήσει και τον πιο δύσκολο θεατή ώστε να βρει μια όαση πολιτισμού στον Δήμο Αμαρουσίου.

Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου είναι έτοιμο από τις 19 Ιουνίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2015 να βάλει τη δική του σφραγίδα και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Εισιτήρια προπωλούνται:

  • Στο www.viva.gr  και στο τηλ. 11876.
  • Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, Ianos, Reload Stores, Media Markt.
  • Στο Vivashop στο The Mall Athens.
  • Στο ΤΡΑΜάκι, πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ), Μαρούσι.
  • Στο δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9.
  • Στο Αμαλιείο, Λεωφ. Κηφισίας 219, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.

Τη διοργάνωση του Φεστιβάλ έχει αναλάβει η εταιρεία Epoca Productions.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015 και τη σελίδα του Φεστιβάλ στο facebook και στο twitter.

Δείτε το πρόγραμμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet