Το 1ο latin party του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Το 1ο latin party του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Αμαρουσίου

Με τη διοργάνωση του πρώτου Latin n’ Salsa Party και τη συμμετοχή δεκάδων χορευτών κάθε ηλικίας, άνοιξε η αυλαία της φετινής περιόδου για τα λάτιν πάρτι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. Τους παριστάμενους καλωσόρισε στη βραδιά o δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στον χαιρετισμό του, στο πρώτο λάτιν πάρτι για φέτος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τους δασκάλους των τμημάτων χορού για την προσπάθεια και τη συνεργασία και τόνισε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ότι και αυτή τη χρονιά τα λάτιν πάρτι του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού θα προσφέρουν ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και προσφορά καθώς θα διατηρήσουν και το φιλανθρωπικό τους χαρακτήρα.

Όπως και πέρυσι, και σε αυτό το πάρτι, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παρόντες στο πάρτι ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, η υπεύθυνη των τμημάτων λάτιν και ευρωπαϊκών χορών Έφη Κεραμάρη, δάσκαλοι χορού, καθώς και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet