Το 1ο Youth Festival από τον Δήμο Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Το 1ο Youth Festival από τον Δήμο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει τον Σεπτέμβριο (Σάββατο 3 & Κυριακή 4, 10.00 – 23.00, πλατεία Αγίας Λαύρας), για πρώτη φορά «Youth Festival», μία διήμερη γιορτή έκφρασης, δημιουργίας, ψυχαγωγίας και ανταλλαγής απόψεων για τους νέους του Αμαρουσίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βορείων Προαστίων.

Στο 1ο Maroussi Youth Festival θα αναπτυχθούν θεματικές ενότητες και δρώμενα όπως ειδικά εργαστήρια για παιδιά (Κεραμική, Καραγκιόζης, Προσκοπισμός, Ελληνικός Οδηγισμός), Street Food (6 καντίνες με πολλές γευστικές ποικιλίες), Street Market (15 περίπτερα με νέους δημιουργούς), ενώ 8 Μαρουσιώτικες Μπάντες θα πλαισιώνουν μουσικά το Φεστιβάλ και θα ψυχαγωγούν τους επισκέπτες.

Στο σημείο των εκδηλώσεων θα βρίσκονται ενημερωτικά Kiosks από το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, τη Φιλοζωική ΚOINΣΕΠ Arcanists και τη Δημοτική Ακαδημία «Maroussi Digital Academy». Θα προωθηθούν παράλληλα και υιοθεσίες μη δεσποζόμενων ζώων από την πενταμελή επιτροπή διαχείρισης αδέσποτων ζώων και το ΠεΦιΠο.

Το 1ο Maroussi Youth Festival διοργανώνεται με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), του Σικιαριδείου Ιδρύματος, του Συνεταιρισμού Αγγειοπλαστών και Κεραμιστών Αμαρουσίου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου, της ΜΚΟ Δώσε Ζωή, του Περιβαλλοντικού, Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, της Φιλοζωικής Arcanist ΚοινΣΕπ.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το 1ο Maroussi Youth Festival

 ​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet