Υπό τους ήχους της Συμφωνικής Ορχήστρας «Novarte» η έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Μαρούσι
Πολιτισμός

Υπό τους ήχους της Συμφωνικής Ορχήστρας «Novarte» η έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Μαρούσι

Ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου για το καλοκαίρι 2022, με τη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Novarte, η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό, την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022,στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ).

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος απευθύνοντας τον χαιρετισμό του στο κοινό και ενημερώνοντας παράλληλα για το υπόλοιπο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που λαμβάνει χώρα στους πολιτιστικούς χώρους και τις πλατείες της πόλης, παρουσία της αντιπροέδρου της ΚΕΔΑ Κατερίνας Βουρλάκη και της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Μάχης Νικολαράκου.

Στη συναυλία λυρικής και οργανικής μουσικής πρωταγωνιστές οι διακεκριμένοι σολίστ Γιάννης Γεωργιάδης και Ζήσιμος Σουλκούκης, στο βιολί, καθώς και ο λυρικός τενόρος Γιάννης Κάβουρας. Όλοι μαζί μοναδικά ερμήνευσαν δεξιοτεχνικά κομμάτια, άριες και χορευτικές μελωδίες από το σύγχρονο και κλασικό ρεπερτόριο.

Το κοινό απόλαυσε το κοντσέρτο για δύο βιολιά του Antonio Vivaldi και χορευτικές μελωδίες όπως του συνθέτη τάνγκο Astor Piazzolla, κλασικές άριες όπως το διάσημο Una Furtina Lagrima του Gaetano Donizetti, αγαπημένα ναπολιτάνικα τραγούδια όπως το πασίγνωστο «O Sole Mio» του Eduardo di Capua και πολλές ακόμη επιτυχίες.

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων Διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, 27 Μαΐου – 24 Ιουνίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet