Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Μουσική γιορτή η συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Μουσική γιορτή η συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη

Tην Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου (Λ. Κηφισίας 219) ξεκίνησε η «καλοκαιρινή βόλτα» της Ματούλας Ζαμάνη, όπου βρέθηκε και πάλι κοντά στο κοινό και τους φίλους της.

Με την έντεχνη-παραδοσιακή μουσική της, η τραγουδίστρια και συνθέτρια ταξίδεψε το κοινό του Αίθριου Θεάτρου στους δικούς της εναλλακτικούς ρυθμούς, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές από παλαιές και νέες επιτυχίες της.

Μετά το πέρας της παράστασης, τους χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μετέφερε στο κοινό ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) και υπεύθυνος του Φεστιβάλ, Νίκος Πέππας, ενώ συνεχάρη την τραγουδοποιό και τους συνεργάτες της,  για την επιτυχημένη εμφάνισή τους που αποτυπώθηκε στις εκδηλώσεις χαράς όλων των θεατών.

Tην παράσταση παρακολούθησαν επίσης: ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κούκουζας, ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών Αττικής, Βασίλης Γιαννακόπουλος, καθώς και φορείς και παράγοντες της πόλης του Αμαρουσίου.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται την Παρασκευή 16 Ιουλίου | 21:00, με τη Δήμητρα Γαλάνη σε ένα αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι, ένα ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο.

Η διεύθυνση Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζει τις εκδηλώσεις στη Βορέειο Βιβλιοθήκη την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 / 21:00, με τη Συναυλία Jazz – JeepersCreepersBand.

​ 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet