Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου: Ταξίδεψαν το κοινό Ψαρογιώργης και Ελένη Τσαλιγοπούλου
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου: Ταξίδεψαν το κοινό Ψαρογιώργης και Ελένη Τσαλιγοπούλου

Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, δέχθηκαν ο μοναδικός Ψαρογιώργης (Γιώργος Ξυλούρης) για τις εξαιρετικές μελωδίες που ταξίδεψαν το κοινό και ο πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζεύς», Κωστής Σηφάκης, για τη συνδιοργάνωση της κρητικής βραδιάς με την ΚΕΔΑ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου), το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου. Μαα εκδήλωση που διατηρεί και ενισχύει την πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά στο Μαρούσι, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Μαζί με τον Ψαρογιώργη ήταν ο Γιάννης Παπατζανής (κρουστά, τραγούδι), ο Ανδρέας Αρβανίτης (λύρα, πνευστά, λαγούτο, µαντολίνο) και ο Γιάννης Πολυχρονάκης (κοντραµπάσο).

Επίσης, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Bogaz Musique  συνεχάρη ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο, μετά το πέρας της συναυλίας τους, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου, την Παρασκευή 11/9. Η συναυλία τους «συνάρπασε το κοινό, στήνοντας μια υπέροχη μουσική γιορτή, γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, ενώνοντας το καινούργιο με το παλιό και διαμορφώνοντας ένα  σύγχρονο, ελκυστικό ηχητικό τοπίο» τονίζει η ΚΕΔΑ.

Το «παρών» στις συναυλίες έδωσαν μέλη της δημοτικής αρχής, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται βάσει του ακόλουθου προγράμματος:

  • 13 ΣΕΠΤ.
    ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑ∆ΙΑ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ
    ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ
  • 14 ΣΕΠΤ.
    «ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ» – ΘΕΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
    ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€
  • 16 ΣΕΠΤ.
    ΧΟΡΩ∆ΙΑ ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ
    ΕΙΣΟΔΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ

Σημειώνεται ότι προπώληση εισιτήριων γίνεται στο viva.gr και στο 11876, καθώς και από το δημαρχείο, στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & ∆ημ. Μόσχα), από ∆ευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Πληροφορίες στον τηλ. αριθμό 213 2038059. ∆εν θα διατίθενται εισιτήρια από το ταμείο του αίθριου Θεάτρου.

Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω της πανδημίας (Covid-19) όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟ∆Υ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, κατά την έξοδο και κατά την παραμονή στον χώρο της εκδήλωσης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του υπ. Υγείας και του ΥΠΠΟ.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet