Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018: Ξεκινά δυναμικά για να «κλέψει καρδιές»
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018: Ξεκινά δυναμικά για να «κλέψει καρδιές»

Με την κορυφαία Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου ανοίγει το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, και μέχρι τις 30 Ιουλίου, στο αίθριο Θέατρο, θα κρατά συντροφιά στους φίλους του πολιτισμού και του θεάματος. Τις 13 εκδηλώσεις και τους συντελεστές τους, που θα φιλοξενήσει το φετινό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, παρουσίασε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε για την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018.

Το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 αποτελεί μια συνάντηση μεγάλων ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής και πολλών ακόμα δημοφιλών καλλιτεχνών από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του χορού, σε ένα περιβάλλον γνώριμο, όπου εδώ και 11 χρόνια καλλιτέχνες και θεατές έχουν μοιραστεί μοναδικές στιγμές.

Μετά την Έλενα Παπαρίζου, τη «σκυτάλη» παίρνουν ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος, η ταλαντούχος ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου, η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια Γλυκερία, οι δημοφιλείς στο νεανικό κοινό Stan–REC, οι διαχρονικοί «The Idols 60’s». Την αυλαία του Φεστιβάλ ρίχνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η «εκρηκτική» Άννα Βίσση.

Η θεατρική παράσταση «Η Δίκη του Σωκράτη», με τον Γιάννη Μόρτζο, η συναυλία του Σπύρου Αρσένη «Μια φεγγαράδα είναι η Ελλάδα», η μοναδική χορευτική παράσταση αργεντίνικου τάνγκο «Buenos Tangos – Romper el piso», το μουσικό αφιέρωμα στον συνθέτη Θεόδωρο Πολυκανδριώτη, με τον Σπύρο Πολυκανδριώτη, το αφιέρωμα στους μεγάλους λαϊκούς καλλιτέχνες Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλιο Καζαντζίδη, με τον Γιώργο Υδραίο και τη Μαρία Σουλτάτου, και η θεατρική παράσταση «Βάτραχοι», συνθέτουν ένα ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018, ο δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, δήλωσε:

«Σταθερή πεποίθησή μας είναι ότι ο πολιτισμός είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια. Γι’ αυτό και σε αυτό το καλλιτεχνικό ταξίδι θέλουμε οι ταξιδευτές να είναι πολλοί. Θέλουμε το Φεστιβάλ μας να είναι προσιτό σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας. Θέλουμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή γι’ αυτό και φέτος, έχουμε εξασφαλίσει τιμές προσιτές για όλους, τιμές προνομιακές για τους κατόχους Artemis card και πολλές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε όλους, καλλιτέχνες και θεατές στο φιλόξενο Μαρούσι για να μοιραστούμε στο αίθριο θέατρο και φέτος μοναδικές βραδιές πολιτισμού».

Τη συνέντευξη Τύπου για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες Βασίλης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μόρτζος, Σπύρος Πολυκανδριώτης κ.ά.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου ΚΕΔΑ ευχαριστεί τον Κύριο Χορηγό και τους Χορηγούς Επικοινωνίας του Φεστιβάλ. Επίσης, ευχαριστεί τη Σχολή Ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas για τη στήριξη του Φεστιβάλ καθ’ όλη τη διάρκειά του.

Κύριος Χορηγός του Φεστιβάλ είναι η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 91.6 FM – 105.8 FM, Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 FM, Sfera 102.2 FM, Μουσικός 98.6 FM, POLITISGROUP, Realfm97.8, Real.gr, Attica TV, All About Festivals, monopoli.gr

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Μέσω διαδικτύου, στο www.viva.gr και στο τηλ. 11876.
  • Στο Viva Spot στο Σύνταγμα (7 ημέρες την εβδομάδα 09.00 – 21.00).
  • Στα καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης.
  • Στο δημαρχείο Δευτέρα – Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ.
  • Στη Λεωφ. Κηφισίας 219 – Αίθριο Θέατρο, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.

Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 στο διαδικτυακό τόπο www.festivaldimouamaroussiou.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet