Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022: Ενθουσίασε το κοινό η κωμωδία «Η Μεγάλη Πλεκτάνη»
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022: Ενθουσίασε το κοινό η κωμωδία «Η Μεγάλη Πλεκτάνη»

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2022 την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Αίθριο Θέατρο, επί της Λ. Κηφισιάς 219, παρουσιάστηκε η ανατρεπτική κωμωδία, του πολυβραβευμένου θεατρικού συγγραφέα Jordi Galceran, «Η Μεγάλη Πλεκτάνη», σε σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου.

Ένα έργο κωμικό, όλο ανατροπές και εκπλήξεις αλλά και γεμάτο νόημα, για τους εγνωσμένους και μη απατεώνες της διπλανής πόρτας με πρωταγωνιστές τους Λεωνίδα Κακούρη, Δήμητρα Ματσούκα, Θανάση Πατριαρχέα, Χάρη Γρηγορόπουλο και Κατερίνα Νικολοπούλου.

Στην παράσταση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη-Αμπατζόγλου. Μετά το πέρας της παράστασης συνεχάρη τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε σε όλους ένα καλό καλοκαίρι.

Το θεατρικό έργο παρακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας & εντεταλμένη σύμβουλος Αθλητισμού Ελένη Λέκκα, η εντεταλμένη σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Μπόγδανος και Βασίλης Μπούρας, το μέλος ΟΚΟΙΠΑΔΑ Κατερίνα Σκιντζού, καθώς και φορείς και παράγοντες της πόλης του Αμαρουσίου.

Το πρόγραμμα και πληροφορίες για το Φεστιβάλ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet