Χριστουγεννιάτικες συναυλίες από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικες συναυλίες από τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες με κλασικούς και τζαζ ρυθμούς περιλαμβάνει το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου στο κέντρο της πόλης το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018.

Τις συναυλίες θα δώσουν η Κλασική ορχήστρα των καθηγητών και η Τζαζ ορχήστρα του μοντέρνου τμήματος των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στην πλατεία ΗΣΑΠ.

Συγκεκριμένα:

Η συναυλία με την Τζαζ Ορχήστρα του μοντέρνου τμήματος των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:30.

Τη διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο καθηγητής Γιάννης Μυγδάνης, τη μουσική επιμέλεια η Φωτεινή Κοσκόρου και την οργάνωση η Ελένη Χοζού.

Η συναυλία με την Κλασική Ορχήστρα των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου με βιεννέζικες μελωδίες θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:30.

Τη διεύθυνση της ορχήστρας και τη μουσική επιμέλεια έχει η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου και την οργάνωση η Ελένη Χοζού.

Για το πλήρες πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο του Δήμου, www.maroussi.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet