«Η Μοδίστρα» & «Η Φαμίλια» χτυπούν στον Δημοτικό Κιν/φο Αμαρουσίου
Πολιτισμός

«Η Μοδίστρα» & «Η Φαμίλια» χτυπούν στον Δημοτικό Κιν/φο Αμαρουσίου

Οι ταινίες «Η μοδίστρα» και «Η Φαμίλια» θα προβάλλονται στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» από τη Δευτέρα 11 έως την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.

«Η μοδίστρα»

Ώρα προβολής: 20:45.

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης, δραματικής ταινίας, αυστραλιανής παραγωγής 2015 και διάρκειας 118΄, υπογράφει ο Τζόσελιν Μουρχάουζ. Πρωταγωνιστούν οι Κέιτ Γουίνσλετ, Λίαμ Χέμσγουορθ, Χιούγκο Γουίβινγκ.

Στην Αυστραλία του ΄50, μια μοδάτη, υπερβολικά καλοντυμένη γυναίκα επιστρέφει στο χωριό απ΄ όπου εκδιώχθηκε μικρή, κατηγορούμενη για τον φόνο ενός αγοριού. Με μια ραπτομηχανή στο χέρι, είναι αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια και να εκδικηθεί όσους συνωμότησαν εναντίον της.

«Η Φαμίλια»

Ώρα προβολής: 22:45.

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης, δραματικής ταινίας, αργεντίνικης παραγωγής 2015 και διάρκειας 110΄, υπογράφει ο Πάμπλο Τραπέρο. Πρωταγωνιστούν οι Γκιγιέμο ΦρανκέλαΠίτερ Λανζάνι, Λίλι Πόποβιτς.

Στην Αργεντινή της δεκαετίας του ΄80, οι Πούτσιο είναι μια φαινομενικά φιλήσυχη, τυπική μεσοαστική οικογένεια. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι μια εγκληματική συμμορία με εγκέφαλο τον πατριάρχη της και πρώην ασφαλίτη Αρκιμίντις.

Πληροφορίες

Γενικό εισιτήριο: 5 ευρώ.

Μειωμένο εισιτήριο: 3 ευρώ (για ΑμεΑ, ανέργους ΟΑΕΔ, μαθητές, φοιτητές, στρατευμένους).

Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος»: Αγίου Κωνσταντίνου 42, Μαρούσι, πλατεία «Σπύρου Λέκκα», δίπλα στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο», τηλ: 210 6198890.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet