2.500 θεατές αποθέωσαν την Ελ. Αρβανιτάκη & τον Ν. Πορτοκάλογλου
Πολιτισμός

2.500 θεατές αποθέωσαν την Ελ. Αρβανιτάκη & τον Ν. Πορτοκάλογλου

Ενθουσίασαν τους 2.500 θεατές η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, αποσπώντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα τους, στη συναυλία που έδωσαν με παλιές αγαπημένες, αλλά και νέες επιτυχίες στο Αμαλίειο Θέατρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016.

Με τη μουσική παράσταση των δύο σημαντικών καλλιτεχνών έριξε αυλαία το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, που χάρισε για περίπου δύο μήνες μοναδικές βραδιές πολιτισμού και ψυχαγωγίας σε χιλιάδες θεατές.

Σε αυτό το καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι η Ελευθερία Αρβανιτάκη δεν παρέλειψε να αφηγηθεί ιστορίες από το τελευταίο της άλμπουμ «9+1 Ιστορίες», ενώ έβαλε το κοινό στον ρυθμό του νέου της σινγκλ από το άλμπουμ με τίτλο «Μακριά απ΄ την τρικυμία». Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έπαιξε ζωντανά για πρώτη φορά τραγούδια από τον νέο του δίσκο, που αυτό τον καιρό ολοκληρώνεται, όπως το «Αν μια φορά ρωτούσες» που έχει ήδη ακουστεί πολύ.

Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη στη συναυλίαΟ δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγο του, πρόεδρο του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαο Πέππα συμμετείχαν στην υπέροχη βραδιά.

Στο τέλος της συναυλίας ο κ. Γ. Πατούλης από σκηνής συνεχάρη τους δύο καλλιτέχνες, υπογραμμίζοντας ότι η κοινή παρουσία και συνεργασία τους ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει το Φεστιβάλ. Προσφέροντας ως αναμνηστικό δώρο στους δύο καλλιτέχνες το ιστορικό λεύκωμα του Δήμου Αμαρουσίου, τους προέτρεψε να τραγουδήσουν ένα τραγούδι ακόμη, όπως άλλωστε ζητούσε και το κοινό.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ανανέωσε  το ραντεβού με το κοινό τον Σεπτέμβριο, καθώς, όπως ανέφερε, θα ακολουθήσουν αξιόλογα δεκαήμερα πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet