Συναυλία – αφιέρωμα στη μαέστρο Τερψιχόρη Παπαστεφάνου
Πολιτισμός

Συναυλία – αφιέρωμα στη μαέστρο Τερψιχόρη Παπαστεφάνου

Συναυλία – αφιέρωμα στη μαέστρο Τερψιχόρη Παπαστεφάνου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Δαΐς» (Εκπαιδευτήρια Δούκα, Μεσογείων 151, Μαρούσι).

Συναυλία της Μεικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου στη μαέστρο Τ. ΠαπαστεφάνουΟ Δήμος Αμαρουσίου τιμά την καταξιωμένη, βραβευμένη με διεθνείς διακρίσεις, μαέστρο για την πολυετή παρουσία της στη Διεύθυνση της Χορωδίας, δίνοντας το όνομά της σε αυτήν. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αφιερωματικής εκδήλωσης, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα ονοματοθετήσει τη Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου σε «Μεικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου – Τερψιχόρη Παπαστεφάνου».

Οι χορωδοί, στο πρώτο μέρος της συναυλίας με τίτλο «Ρωμιοσύνη» θα ερμηνεύσουν τραγούδια των Γ. Ρίτσου, Μ. Θεοδωράκη και στο δεύτερο μέρος με τίτλο «Αλβανία», τραγούδια των Πυθαγόρα, Γ. Κατσαρού, τα οποία έχει διασκευάσει για χορωδία η Τερψιχόρη Παπαστεφάνου.

Η Μεικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου θα ερμηνεύσει υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου.

Είσοδος ελεύθερη.

Για τη μεταφορά των ενδιαφερόμενων να παρακολουθήσουν τη συναυλία, λεωφορεία του Δήμου Αμαρουσίου θα αναχωρήσουν από το Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στις 18:45 και στις 19:00 για το Πολιτιστικό Κέντρο και θα επιστρέψουν στο ίδιο σημείο μετά το πέρας της συναυλίας.

Πρόσκληση σε συναυλία της Μεικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου στη μαέστρο Τ. Παπαστεφάνου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet