Με μουσικές εξαίσιες, με φωνές… στο «Ιδιόμελο»
Πολιτισμός

Με μουσικές εξαίσιες, με φωνές… στο «Ιδιόμελο»

Μια πλούσια και μελωδικά απροσδόκητη συναυλία με τίτλο «Με μουσικές εξαίσιες, με φωνές…» θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 η Ελεάννα Κωνσταντά και η Έφη Παπαδοπούλου που έρχονται στον Χώρο Τέχνης «Ιδιόμελο», στο Μαρούσι.

«Με μουσικές εξαίσιες, με φωνές...»Φιλική συμμετοχή: Μαρία Βουτσινά.

Είσοδος: 10 ευρώ (με κρασί).
Έναρξη: 21.00

Οι ενδιαφερόμενοι για κρατήσεις μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6817042.

Χώρος Τέχνης «Ιδιόμελο»: Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κων/νου, Μαρούσι (πλησίον Σταθμού ΗΣΑΠ Αμαρουσίου).

Έφη Παπαδοπούλου 

Η σοπράνο Έφη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την ενεργό ενασχόλησή της με την κλασική μουσική σε ηλικία 13 ετών, λαμβάνοντας τα πρώτα μαθήματα πιάνου στο Εθνικό Ωδείο ενώ παράλληλα ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με τον κλασικό χορό. Συνεχίζοντας τις σπουδές της στο πιάνο (τάξη Β. Βούρτση) μελέτησε και Θεωρητικά της Μουσικής (τάξη Στ. Μακρυγιάννη). Το 2011 ξεκίνησε τις σπουδές της στο κλασικό τραγούδι με τη σοπράνο Δ. Καλαφάτη με την οποία μελετά μέχρι και σήμερα. Έχει εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις και ρεσιτάλ, καθώς και στο Μέγαρο Μουσικής ως σολίστ.

Ελεάννα Κωνσταντά

Η Ελεάννα Κωνσταντά ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές της σε πολύ μικρή ηλικία λαμβάνοντας τα πρώτα της μαθήματα κιθάρας και στη συνέχεια μαθήτευσε δίπλα στον Ε. Μπουντούνη με τον οποίο μελετά μέχρι και σήμερα. Έπειτα ξεκίνησε μαθήματα κλασσικού τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο και στη συνέχεια στους Μουσικούς Ορίζοντες (τάξη Μ. Συγγενιώτου). Παράλληλα έχει διδαχθεί Μελοδραματική (τάξη Ι. Σιδέρη, camp Μπ. Μωραΐτη) μέσω της οποίας έλαβε μέρος σε παραστάσεις όπως η «Στέψη της Ποππαίας», ο «Βαφτιστικός» και οι «Απάχηδες των Αθηνών» όπου τραγούδησε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έχει λάβει μέρος ως κιθαρίστα και ως σοπράνο σε πολυάριθμες συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής, το Deree College, την Πινακοθήκη Κουβουτσάκη κ.α.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet