Την πίτα του Συλλόγου Μυτιληνιών «Νόστος 2006» έκοψε ο Γ. Πατούλης
Πολιτισμός

Την πίτα του Συλλόγου Μυτιληνιών «Νόστος 2006» έκοψε ο Γ. Πατούλης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου και Όμορων Δήμων «Νόστος 2006» έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης παρουσία μελών και φίλων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου.

Ανοίγοντας  την εκδήλωση ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε στους παριστάμενους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία για όλους, εκφράζοντας παράλληλα την υποστήριξή του στο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου. «Με τη Μυτιλήνη με συνδέουν ιδιαίτερη δεσμοί φιλίας, καθώς ως πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ έχω επισκεφθεί αρκετές φορές το νησί, προσφέροντας την υποστήριξη και συμπαράστασή μας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου δέχθηκε τις ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου και του επίτιμου προέδρου Άρη Κουζέλλη για, όπως αναφέρεται, «την αρωγή με την οποία αγκαλιάζει τις προσπάθειές τους» και ανταποκρίθηκε θετικά στην πρότασή τους να γίνει επίτιμο μέλος του Συλλόγου Μυτιληνιών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Αθανάσιος Βελής και ο συντονιστής του έργου της διοίκησης Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet