Διημερίδα πολιτισμού συμφώνησαν Δήμος και Γεωργιανό Ινστιτούτο Αθηνών
Πολιτισμός

Διημερίδα πολιτισμού συμφώνησαν Δήμος και Γεωργιανό Ινστιτούτο Αθηνών

Θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, με τον διευθυντή του Γεωργιανού Ινστιτούτου Αθηνών Dr Avtandil V. Mikaberidze  και των συνεργατών του, στο δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία της αντιδημάρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού, Ρένας Χαλιώτη.

Ο δήμαρχος απεδέχθη, στο πλαίσιο της ελληνο-γεωργιανής  φιλίας και συνεργασίας, την πρόταση του διευθυντή του Ινστιτούτου για τη διοργάνωση στον Δήμο Αμαρουσίου διημερίδας πολιτισμού, την οποία πρότεινε να ενταχθεί στο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στο πρόγραμμα της διημερίδας, όπως ανέπτυξε ο Dr Avtandil V. Mikaberidze,  θα περιλαμβάνονται εκδηλώσεις με χορωδίες, μπαλέτο και χορευτικές ομάδες, αλλά και έκθεση ζωγραφικής και κοσμήματος, με έργα σημαντικής αξίας Γεωργιανών καλλιτεχνών.

Παράλληλα, ευχαρίστησε το κ. Γ. Πατούλη για τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε στη δημιουργία Κοινωνικού Οφθαλμιατρείου στον χώρο του Γεωργιανού Ινστιτούτου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε θερμά τον διευθυντή του Γεωργιανού Ινστιτούτου Αθηνών για την τιμητική επίσκεψή του στο δημαρχείο Αμαρουσίου, σημειώνοντας ότι οι ελληνο- γεωργιανές σχέσεις έχουν ένα σταθερό υπόβαθρο χιλιάδων ετών και τόσο ως δήμαρχος, όσο και ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ, θα συμβάλλει στην προώθηση και ενίσχυση της φιλίας και της συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet