Ενότητα: Για όλα φταίει… ο Μαγιάκης και η παράταξή του!
Πολιτισμός

Ενότητα: Για όλα φταίει… ο Μαγιάκης και η παράταξή του!

“Αρνείται να αποδεχθεί τις τεράστιες ευθύνες της η δημοτική Αρχή για την καταστροφή των κεραμικών στην πλατεία Ηρώων” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, συντηρώντας στην επικαιρότητα το θέμα που η ίδια είχε αναδείξει πρόσφατα και απαντώντας ουσιαστικά στη σχετική απάντηση που είχε δώσει η διοίκηση του Δήμου («Ο λαϊκισμός της Ενότητας εμπόδιο στην προώθηση λύσεων» λέει ο Δήμος).

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Ούτε λόγος για συγγνώμη προς τους Μαρουσιώτες από τη δημοτική Αρχή, που δεν κατάφερε να αναδείξει ή έστω να διαφυλάξει την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης από τους Ολυμπιακούς του 2004.

Αντίθετα για ό,τι συνέβη φταίνε όλοι οι άλλοι πλην της ίδιας.

Φταίει η παράταξη μας, αφού δεν συναινεί να ιδιωτικοποιηθεί από τον κ. Πατούλη η φύλαξη των δημόσιων χώρων, επειδή τα μνημόνια κατήργησαν τη Δημοτική Αστυνομία και απαγορεύουν τις προσλήψεις (με τον τελευταίο νόμο που ψηφίστηκε την προηγούμενη βδομάδα επιτρέπονται οι προσλήψεις σε ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες).

Φταίει η παράταξη μας, επειδή τόσα χρόνια «καλύπτει» τους χούλιγκαν που καταστρέφουν τις πλατείες και τα έργα τέχνης και δεν συναινεί στην εκδίωξη όλων των νέων, συλλήβδην, από τους δημόσιους χώρους.

Φταίει ο επικεφαλής μας, Λ. Μαγιάκης, επειδή δεν πιέζει τα κυβερνητικά στελέχη να επανασυστήσουν τη Δημοτική Αστυνομία.

Η παραπάνω επιχειρηματολογία του γραφείου τύπου του Δήμου μόνο γέλια θα μπορούσε να προκαλέσει, αν η καταστροφή δεν ήταν πραγματικά τόσο μεγάλη. Δυστυχώς όμως η επίδειξη τόσο μεγάλης ανευθυνότητας από την πλευρά της δημοτικής Αρχής είναι για κλάματα.

Οι πολίτες κρίνουν!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet