Τα ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με τον δήμαρχο
Πολιτισμός

Τα ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με τον δήμαρχο

Τηρώντας την παράδοση τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη, στην αίθουσα του κεντρικού ΚΑΠΗ, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου απευθύνοντας θερμές ευχές για τις εορτές της Αποκριάς, ανέφερε ότι «η σημερινή ημέρα δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να  ψυχαγωγηθούν και να χαμογελάσουν, υπογραμμίζοντας ότι είναι σημαντικό  παρά τη δύσκολη εποχή να μην χάνουμε το κουράγιο μας και να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Αναφερόμενος στις  εξελίξεις του προσφυγικού – μεταναστευτικού σημείωσε:
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Νωρίτερα, ως πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ βρέθηκα κοντά στους πρόσφυγες που διαμένουν προσωρινά στις εγκαταστάσεις του ΟΛΠ στον Πειραιά, παρέχοντας ιατρική βοήθεια και τρόφιμα και πραγματοποιώντας εμβολιασμούς σε βρέφη, παιδιά και εφήβους. Μπροστά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση θα αναδείξουμε την ανθρωπιστική διάσταση του προβλήματος και θα στηρίξουμε με κάθε μέσον όλους όσους έχουν την ανάγκη μας».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, υπογραμμίζοντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «την αγάπη, το ενδιαφέρον και τον σεβασμό του στα μέλη του ΚΑΠΗ, που παρά το δύσκολο πρόγραμμά του πάντα βρίσκεται δίπλα τους».

Τα μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν στην εκδήλωση απόλαυσαν τους μεζέδες και τα ποτά όπως επιβάλει το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, με χορό και τραγούδι από το χορευτικό συγκρότημά του ΚΑΠΗ και με τη συμμετοχή όλων των μελών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet