Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Πολυδρόσου ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Στην αποκριάτικη συνεστίαση του Συλλόγου Πολυδρόσου ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Στην καθιερωμένη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυδρόσου «Άγιος Αθανάσιος» με την ευκαιρία της Αποκριάς παρευρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Το πρόγραμμα της βραδιάς περιελάμβανε επίκαιρα τραγούδια και χορούς της Αποκριάς.

Στη βραδιά που πραγματοποιήθηκε παρουσία κατοίκων της περιοχής και φίλων του Ιερού Ναού, ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους ιερείς και όλους τους συντελεστές για την όμορφη αποκριάτικη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στην αίθουσα της Νεανικής Εστίας, υπογραμμίζοντας ότι «η δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά και να στηρίζει κάθε πολιτιστική κυψέλη σε κάθε γειτονιά της πόλης».

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε, επίσης, τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου όσο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας του Αγίου Αθανασίου για, όπως ανέφερε, «την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία στην κοινή προσπάθεια υποστήριξης των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας στηρίζοντας το δίκτυο αλληλεγγύης που έχει συστήσει ο Δήμος».

Εκτός από μέλη του Συλλόγου, παρόντες στη συνεστίαση εκ μέρους του Δήμου ήταν, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet