Την ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Την ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου η τιμητική βράβευση της αγαπημένης σε όλους μας ηθοποιού Δέσποινας Στυλιανοπούλου για την μακρόχρονη και καταξιωμένη διαδρομή της στον Ελληνικό Κινηματογράφο, από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, σε συνεργασία με τον Όμιλο για την UNESCO Αμαρουσίου, παρουσία εκπροσώπων του καλλιτεχνικού κόσμου και πλήθος κόσμου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας την εκδήλωση μίλησε με θερμά λόγια για την αγαπημένη Μαρουσιώτισα, κωμική ηθοποιό της χρυσής εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου, που χάρισε απλόχερα το γέλιο σε γενιές και γενιές Ελλήνων και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να συγκινεί και να μοιράζει χαμόγελα μέσα από τις αμέτρητες ταινίες.

Για τη μακρόχρονη προσφορά της Ελληνίδας ηθοποιού μίλησαν επίσης ο πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης και η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Αμαρουσίου Ιωάννα Παπανικολάου-Πουσπουρίκα, απονέμοντας την τιμητική βράβευση στη Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

Ο κ. Γιώργος Πατούλης ως ένδειξη αναγνώρισης της πολύχρονης προσφοράς της ηθοποιού στον πολιτισμό μας της προσέφερε το ιστορικό λεύκωμα του Δήμου Αμαρουσίου.

Συγκινημένη η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εξέφρασε την ευχαρίστηση, αλλά και την ικανοποίησή της σε όλους εκείνους που δεν ξεχνούν τους εκπροσώπους της χρυσής εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης, η βουλευτής της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη. Επίσης, ο συνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης, ο χορογράφος και χοροδιδάσκαλος Φώτης Μεταξόπουλος, ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τάκης Βουγιουκλάκης και η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet