Suntan και μια… Ολοκαίνουργια Καινή Διαθήκη, στον «Μ. Φωτόπουλος»
Πολιτισμός

Suntan και μια… Ολοκαίνουργια Καινή Διαθήκη, στον «Μ. Φωτόπουλος»

Οι ταινίες «Η Ολοκαίνουργια… Καινή Διαθήκη!» και «Suntan» θα προβάλλονται στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» από την Πέμπτη 19 έως την Κυριακή 22 Μαΐου 2016.

«Η Ολοκαίνουργια… Καινή Διαθήκη!»

Ώρα προβολής: 20:30

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης κωμωδίας, βελγο-γαλλικής παραγωγής 2015 και διάρκειας 112΄, υπογράφει ο Ζακό Βαν Ντορµέλ και πρωταγωνιστούν οι Μπενουά Πελβούλρντ, Γιολάντ Μορό, Κατρίν Ντενέβ, Πιλί Γκροΐν.

Ο Θεός υπάρχει και ζει στις Βρυξέλλες. Κυνικός, σαδιστής και αυταρχικός, διασκεδάζει σκαρώνοντας φάρσες και καταστροφές στην ανθρωπότητα. Η μικρή του κόρη, όμως, επαναστατεί, δραπετεύει από το διαμέρισμα στο οποίο είναι κλεισμένη και κατεβαίνει στον κόσμο αποφασισμένη να τον αλλάξει και να ξαναγράψει την Καινή ∆ιαθήκη.

«Suntan»

Ώρα προβολής: 22:45

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης δραματικής ελληνικής ταινίας, παραγωγής 2015 και διάρκειας 104΄, υπογράφει ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος και πρωταγωνιστούν οι Μάκης Παπαδημητρίου, Μαρία Καλλιμάνη, Έλλη ΤρίγγουΓιάννη Τσορτέκης.

Ο Κωστής είναι ένας μοναχικός 40άρης που αναλαμβάνει χρέη αγροτικού γιατρού στην Αντίπαρο. Έπειτα από έναν ανιαρό χειμώνα, η ρουτίνα του θα αλλάξει δραματικά όταν γνωριστεί με μια ξέφρενη ομάδα νεαρών και ερωτευτεί την όμορφη Άννα.

Πληροφορίες

Γενικό εισιτήριο: 5 ευρώ.

Μειωμένο εισιτήριο: 3 ευρώ (για ΑμεΑ, ανέργους ΟΑΕΔ, μαθητές, φοιτητές, στρατευμένους).

Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος»: Αγίου Κωνσταντίνου 42, Μαρούσι, πλατεία «Σπύρου Λέκκα», δίπλα στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο», τηλ: 210 6198890.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet