Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης από τη Βορέειο Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης από τη Βορέειο Βιβλιοθήκη Αμαρουσίου

Η Βορέειος Βιβλιοθήκη του Δήμου Αμαρουσίου, μέλος του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών, διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά την καλοκαιρινή εκστρατεία  ανάγνωσης και δημιουργικότητας, με τίτλο «Γίνε εξερευνητής του κόσμου».

Αφίσα «Γίνε εξερευνητής του κόσμου»Η Βιβλιοθήκη, καλεί τα παιδιά να εξερευνήσουν από την αρχή, τoν μαγικό κόσμο του βιβλίου. Όπως σημειώνεται στην πρόσκληση, «μέσα από τις ιστορίες, τις περιπέτειες, τη γνωριμία μας με τους ήρωες και τους πρωταγωνιστές, φτιάχνουμε το σωστό περιβάλλον για να γνωρίσουμε με τον δικό μας τρόπο τον κόσμο.

»Η βιβλιοθήκη είναι ο πιο κατάλληλος τόπος για να ξεκινήσουμε την εξερεύνηση. Αυτό το καλοκαίρι θα δοκιμαστούμε στην παρατηρητικότητα, στην ικανότητα να καταγράφουμε ότι βλέπουμε, ακούμε και γευόμαστε».

Κύριος σκοπός των δράσεων είναι η προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας, καθώς και η προσέλκυση νέου αναγνωστικού κοινού, μέσα από έξυπνες και δημιουργικές δράσεις.

Αιτήσεις συμμετοχής: Βορέειος Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου (Στ. Δραγούμη 30 & Μιλτιάδου). Πληροφορίες στον αριθμό τηλεφώνου: 210 6147181.

Οι γονείς που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους σε συγκεκριμένες δράσεις του καλοκαιρινού προγράμματος πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα δράσεων και ενημέρωση για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016 «Γίνε εξερευνητής του κόσμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet