Συναυλία της Μεικτής Χορωδίας ΚΑΠΗ Αμαρουσίου απήλαυσε ο δήμαρχος
Πολιτισμός

Συναυλία της Μεικτής Χορωδίας ΚΑΠΗ Αμαρουσίου απήλαυσε ο δήμαρχος

Χορωδιακά τραγούδια και σόλο εκτελέσεις σπουδαίων Ελλήνων μουσικοσυνθετών ερμήνευσε η Μεικτή Χορωδία του ΚΑΠΗ, υπό τη διεύθυνση της κας Νόρας Νασιμπιάν, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2016.

Την καλοκαιρινή συναυλία της Μεικτής Χορωδίας του ΚΑΠΗ στο θέατρο του Αμαλίειου παρακολούθησαν μαζί με το φιλόμουσο κοινό ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη και μέλη του Δ.Σ.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τα μέλη της Χορωδίας και τους συντελεστές της εκδήλωσης για την πολύ όμορφη μουσική βραδιά που χάρισαν σε όλους τους παριστάμενους, ερμηνεύοντας αγαπημένα και αξέχαστα  τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου. Επίσης ευχόμενος «Καλό Καλοκαίρι», εξέφρασε τη διαβεβαίωση για ακόμη μία φορά, ότι «τόσο ο ίδιος προσωπικά, όσο και ο Δήμος Αμαρουσίου, αγκαλιάζουν τα μέλη του ΚΑΠΗ με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη, στηρίζοντας τις ανάγκες των ανθρώπων που μας μεγάλωσαν».

Τη χορωδία πλαισίωσαν οι μουσικοί από το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, στην κιθάρα ο κ. Γιώργος Βόλλης και στο μπουζούκι ο κ. Αντώνης Παναγιωταράς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet