Σύλλογος Εργαζομένων Σικιαριδείου Ιδρύματος: Μας οδηγείτε στην ανέχεια και τη φτωχοποίηση κ. Μιχαηλίδου
Κοινωνία

Σύλλογος Εργαζομένων Σικιαριδείου Ιδρύματος: Μας οδηγείτε στην ανέχεια και τη φτωχοποίηση κ. Μιχαηλίδου

«Κυρία Μιχαηλίδου σας καλούμε άμεσα να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και από τη θέση σας να φέρετε εις πέρας το έργο σας, εκπροσωπώντας το υπουργείο Εργασίας. Μας οδηγείτε στην ανέχεια και την φτωχοποίηση», σημειώνουν οι εργαζόμενοι του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Δύο βδομάδες μετά την τελευταία αναφορά του προβλήματος βιωσιμότητας του Σικιαριδείου Ιδρύματος στη Βουλή από τον βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου και για μία ακόμη φορά ο Σύλλογος Εργαζομένων του αναφέρεται στα «χρόνια προβλήματα και την ανύπαρκτη πρόοδο».

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για «τοποθετήσεις γενικές και αόριστες από την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, οι οποίες δεν συνάδουν σε ένα υπουργείο που ενσκήπτει με υπευθυνότητα στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης ο Σύλλογος υπενθυμίζει ότι «το Σικιαρίδειο αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί λόγω χρεών να εισπράξει κανένα ποσό, με αποτέλεσμα να διανύουμε απλήρωτοι τον τρίτο μήνα, μετά τα μέσα Μαΐου, αφότου έληξε η αναστολή λόγω κορωνοϊού, ενώ υπάρχει και ξεχασμένη οφειλή δεδουλευμένων για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2018».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet