Χριστίνα Σούζη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το τρομακτικό τροχαίο στο Μαρούσι – Σύρθηκε με τον «ουρανό» για 30 μέτρα
Φωτογραφία: video Mega
Κοινωνία

Χριστίνα Σούζη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το τρομακτικό τροχαίο στο Μαρούσι – Σύρθηκε με τον «ουρανό» για 30 μέτρα

Ένα βίντεο που παρουσίασε το Mega έχει καταγράψει το ατύχημα που είχε η Χριστίνα Σούζη και αποτυπώνει τον εφιάλτη που βίωσε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, η οποία κατά γενική ομολογία είχε άγιο, μιας και βγήκε με ορισμένες αμυχές.

Το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη ανετράπη, καθώς βρήκε στο κράσπεδο, και σύρθηκε με τον «ουρανό» για περίπου 30 μέτρα επί της Λεωφόρου Κηφισιάς, λίγο μετά το «δαχτυλίδι» στο Μαρούσι.

Όπως έγινε γνωστό, τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ απεγκλώβισε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος την έπιασε από το χέρι και την έσυρε εκτός οχήματος.

Μιλώντας στο Mega η Χριστίνα Σούζη είπε για το συμβάν:

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχω τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ, γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα».

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ πρόσθεσε ότι η αγωνία της ήταν μήπως χτύπησε κάποιος άλλος άνθρωπος: «Αυτό ήταν η αγωνία μου η μεγάλη, ευτυχώς όχι. Απίστευτο, αφού όλοι απορούσαν πώς δεν έχω σπάσει κάτι, ούτε κι εγώ ξέρω. Δεν κατάλαβα, ούτε το πώς κατάφερα και βγήκα χωρίς να έχω σπάσει κάτι, ούτε τίποτα».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν σταματημένος στο φανάρι και έσπευσε να τη βοηθήσει, είπε:

«Σταμάτησα κι εγώ, χωρίς να σκεφτώ τίποτα. Έπρεπε να απεγκλωβίσουμε τα άτομα που ήταν μέσα ή το άτομο. Πήγα, είδα μία κυρία μέσα στα αίματα, η οποία προσπαθούσε να μαζέψει τα αίματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω, της λέω ”μη φοβάστε, είστε εντάξει, θα σας βγάλω”».

Σούζη: Είχα βγάλει τη ζώνη για να παρκάρω

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η μετεωρολόγος είπε ότι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας τη στιγμή του ατυχήματος, και παρ’ όλα αυτά γλίτωσε με ορισμένες γρατζουνιές και θλαστικά τραύματα από την πρόσκρουση.

«Είχα βγάλει τη ζώνη γιατί πλησίαζα σε ραντεβού και ετοιμαζόμουν να παρκάρω. Θα μπορούσα να είχα χαιρετήσει» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο «Πρωινό μας», στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet