Ροή Ειδήσεων
Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Οδηγός στα Βριλήσσια έσπρωξε ηλικιωμένη που του έκανε παρατήρηση για την ταχύτητα Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Προγραμματισμένες εργασίες κουνουποκτονίας σε Λυκόβρυση και Πεύκη τη Δευτέρα 31/8 Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Αστυνομικοί συνέλαβαν 34χρονο επιβάτη λεωφορείου – Επέδειξε τα γεννητικά όργανά του σε ανήλικες Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 Διακοπές ηλεκτροδότησης στο Μαρούσι τη Δευτέρα 31/8 «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου» «Όνειδος» για τη δημοτική αρχή η απαράδεκτη κατάσταση στον Αρίωνα στη Ν. Λέσβο Αμαρουσίου»

Συζήτηση για την Κοινωνική Ασφάλιση από τον Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. Αμαρουσίου

Συζήτηση για την Κοινωνική Ασφάλιση από τον Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. Αμαρουσίου

Σε εκδήλωση – συζήτηση για την Κοινωνική Ασφάλιση προσκαλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι).

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ως ομιλητές οι:

  • Γιώργος Ρωμανιάς: τέως γενικός γραμματέας του υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
  • Τάσος Σταυρόπουλος: πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών (ΠΕΣΕΚ).
  • Θωμάς Κακαβάς: μέλος της Επιτροπής Ασφαλιστικού του ΠΑΜΕ.

Έχουν προσκληθεί για να παραβρεθούν και να τοποθετηθούν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ).

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση του Συλλόγου: «Δεν θα περάσουν πάνω από τις ζωές μας! Ο αγώνας των εργαζομένων για σταθερή – μόνιμη εργασία, δημόσια και δωρεάν υγεία – πρόνοια – ασφάλιση για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς – συντάξεις, που να μπορούμε να ζούμε από αυτές θα δικαιωθεί!».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του δημαρχείου Αμαρουσίου από τον Δήμο Αμαρουσίου.

Δημοφιλή άρθρα