Β. Καραβάκος: Αδιαφορεί η δημοτική αρχή Σαραούδα για τον μαζικό αθλητισμό στη Μεταμόρφωση
Αθλητισμός

Β. Καραβάκος: Αδιαφορεί η δημοτική αρχή Σαραούδα για τον μαζικό αθλητισμό στη Μεταμόρφωση

Ότι αδιαφορεί για τον μαζικό αθλητισμό κατηγορεί τη δημοτική αρχή του δημάρχου Μεταμόρφωσης Στράτου Σαραούδα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών. Αυτό αποδεικνύεται, όπως υποστηρίζει ο κ. Βασίλης Καραβάκος, από το γεγονός ότι παραχωρείται στο κοινό μόλις 2 από τις 150 ώρες εβδομαδιαίως στα γυμναστήρια της πόλης.

Ειδικότερα, στην τοποθέτησή σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συζητήθηκε το θέμα της κατανομής των αθλητικών χώρων σε σωματεία και κοινό για τη χρονιά 2022 – 2023, ο κ. Καραβάκοςμ μεταξύ άλλων:

Κατέθεσε συμβιβαστική πρόταση που θα δώσει χώρο σε όλους αναλογικά, χωρίς να «πνίξει» κάποιο σωματείο, ζητώντας να τριπλασιαστούν οι ώρες του κοινού, όσων δεν ανήκουν σε κάποιο σωματείο αλλά θέλουν απλά να αθληθούν. Όπως σημείωσε, η πρόταση της παράταξής του έχει ως κριτήριο την πρόσβαση όλων, με ισότιμο τρόπο, στα γυμναστήρια.

«Στον Δήμο μας δεν υπάρχουν κριτήρια, η κατανομή των ωρών γίνεται με κριτήριο του ποιος είναι “κολλητός” ή αν θα γίνει “κολλητός”» υποστήριξε ο ίδιος, για να προσθέσει ότι «στα τρία χρόνια της διοίκησης Σαραούδα δεν έχει γίνει κανένας καινούργιος αθλητικός χώρος. Μόνο ΘΑ… γίνουν κ.λπ.»

Ο κ. Καραβάκος ακόμη υποστήριξε ότι δεν υπάρχει επίσημη, έγκυρη καταγραφή για το πώς και από πόσους χρησιμοποιούνται οι αθλητικοί χώροι, σημειώνοντας ότι «εμάς μας ενδιαφέρουν όλα τα παιδιά της πόλης, και αυτά που αθλούνται σε σωματεία και φυσικά όσα δεν αθλούνται σε σωματεία».

Τέλος, κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ότι πέρασε ένας χρόνος και ακόμα δεν μπόρεσε να δώσει λύση για το μπαλόνι. «Δεν μπορείτε να λύσετε στοιχειώδη προβλήματα, ώστε να μετριαστεί κάπως το πρόβλημα των αθλητικών χώρων της πόλης» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet