Β. Καραβάκος: 3 χρόνια δεν έχει ολοκληρωθεί έργο στο Διαδημοτικό Γήπεδο Μεταμόρφωσης για να κόψουν την κορδέλα προεκλογικά
Αθλητισμός

Β. Καραβάκος: 3 χρόνια δεν έχει ολοκληρωθεί έργο στο Διαδημοτικό Γήπεδο Μεταμόρφωσης για να κόψουν την κορδέλα προεκλογικά

Επί 3 χρόνια δεν έχει ολοκληρωθεί αθλητικό έργο στον χώρο του Διαδημοτικού Γηπέδου Μεταμόρφωσης, σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, Βασίλη Καραβάκο, ο οποίος καταγγέλλει ότι η δημοτική Αρχή του δημάρχου Μιλτιάδη Καρπέτα θέλει να εγκαινιάσει το έργο προεκλογικά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραβάκος επισημαίνει τα εξής:

3 χρόνια κλειστό, για να κόψουν την κορδέλα προεκλογικά!

Από το 2011 ξεκίνησε στον χώρο του Διαδημοτικού Γηπέδου Μεταμόρφωσης η κατασκευή ενός αθλητικού έργου από την Περιφέρεια Αττικής, με κόστος άνω του 1,5 εκατ. ευρώ. Το έργο αυτό, ασύμβατο με τις κύριες ανάγκες του αθλητισμού στην πόλη μας, έπρεπε να έχει τεθεί σε λειτουργία από το 2015, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Μεταμόρφωσης κ. Καρπέτα.

Και όμως: Παρά τις δηλώσεις και την πραγματικότητα και ενώ διανύουμε το 2ο εξάμηνο του 2018, το έργο δεν έχει τεθεί ακόμα σε λειτουργία. 1,5 εκατ. ευρώ του ελληνικού λαού στέκεται αναξιοποίητο, μάλλον για να εγκαινιαστεί λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου του 2019. Τρια χρόνια ήδη πέρασαν από την εποχή (Φεβρουάριος του 2015) που ο κ. Καρπέτας δήλωνε ότι το έργο θα είναι έτοιμο στα μέσα του 2015.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει αφενός την ανεπάρκεια της διοίκησης Καρπέτα να ολοκληρώσει έγκαιρα ένα έργο που πληρώνει άλλος (η Περιφέρεια Αττικής) και αφετέρου τις μικροπολιτικές λογικές της, του να εγκαινιαστεί το 2019 ένα έργο που έπρεπε να λειτουργεί από το 2015.

Η πόλη μας χρειάζεται αποτελεσματική διοίκηση, η οποία θα σχεδιάζει έργα με βάση τις ανάγκες των κατοίκων της και θα τα ολοκληρώνει εντός χρονοδιαγράμματος, ώστε να πιάνει τόπο και το τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου πολίτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet