Δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για την ομάδα κορασίδων βόλεϊ του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης
Αθλητισμός

Δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα για την ομάδα κορασίδων βόλεϊ του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης

Την ομάδα κορασίδων βόλεϊ του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης συγχαίρει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην πόλη η δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή συγχαίρει όλη την ομάδα (αθλήτριες, προπονητές, επιτελείο και διοίκηση) και τις οικογένειές τους, ενώ εύχεται καλή δύναμη για το μέλλον και καλό καλοκαίρι.

Μάλιστα, στο κλειστό της Μεταμόρφωσης για τους αγώνες της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κοριτσιών Κ18 παραβρέθηκε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βόρειου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη.

Η κ. Κεφαλογιάννη έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες τον πρωταθλητή Α.Ο. Ιωνικού, τον ΠΑΟΚ, τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό και κυρίως στον «οικοδεσπότη» του τριημέρου τον Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης για την άρτια και άκρως επιτυχημένη διοργάνωση.

«Η καλή δουλειά που γίνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο σε επίπεδο οργάνωσης αντανακλά στην αγωνιστική επιτυχία της ομάδας (σ.σ κατέλαβε τη δεύτερη θέση) που αποτελεί ένα κόσμημα για την πόλη» δήλωσε αρχικά η κ. Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε:

«Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζουμε τον αθλητισμό. Παραμένουμε δίπλα σε αυτές τις ηλικίες από τις οποίες αύριο θα αναδειχθούν κάποιοι μελλοντικοί πρωταθλητές αλλά πρώτιστα θα αναδειχθούν νέοι άνθρωποι με καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι», σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης που μαζί με τον αντιδημάρχο Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης του Δήμου Μεταμόρφωσης Στυλιανό Σαριδάκη έκαναν τις σχετικές βραβεύσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet