Επαναλειτουργεί από 24/5 η ελεύθερη κολύμβηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης
Αθλητισμός

Επαναλειτουργεί από 24/5 η ελεύθερη κολύμβηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης

O Δήμος Μεταμόρφωσης ενημερώνει το κοινό ότι από τη Δευτέρα 24/5/2021 επαναλειτουργεί η ελεύθερη κολύμβηση για το κοινό με ωράριο 8:00-21:00 από Δευτέρα-Παρασκευή και 9:00-13:00 το Σάββατο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, λόγω των ειδικών μέτρων για τον κορωνοϊό, οι αθλούμενοι πολίτες (14 ετών και άνω), που επιθυμούν να κάνουν χρήση του Κολυμβητήριου οφείλουν να τηρούν τους κάτωθι κανόνες:

  • Να προσκομίζουν στην εγκατάσταση μια φορά την βδομάδα αρνητικό αποτέλεσμα test Covid-19 (self test, rapid test ή PCR).
  • Στην είσοδο θα συμπληρώνεται και θα υπογράφεται ο κατάλογος εισερχομένων και εξερχομένων στην Αθλητική Εγκατάσταση (για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω Covid-19).
  • Στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας θα υπάρχουν ανά δύο μέτρα καρέκλες, για τα πράγματα των αθλούμενων. Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά και θα λειτουργεί η εξωτερική ντουζιέρα.
  • Οι εσωτερικές τουαλέτες των αποδυτηρίων θα είναι κλειστές. Ανοιχτές θα είναι μόνο οι εξωτερικές τουαλέτες του κοινού. (απαγορεύεται αυστηρά η χρήση τους ως αποδυτήρια).
  • Επιτρέπονται οκτώ άτομα ανά διαδρομή.
  • Ο μέγιστος χρόνος παραμονής στο κολυμβητήριο θα είναι μία ώρα.

Για τις ημέρες από Δευτέρα-Παρασκευή και με ωράριο από 8:00-16:00: η κολύμβηση θα γίνεται ελεύθερα χωρίς ραντεβού. Σε περίπτωση που όλες οι διαδρομές είναι γεμάτες, θα υπάρχει σειρά αναμονής για όσους αθλούμενους προσέρχονται.

Για τις ημέρες από Δευτέρα-Παρασκευή και με ωράριο από 16:00-21:00 και για το Σάββατο από 9:00-13:00, λόγω του περιορισμού χρήσης δύο διαδρομών για το κοινό, η ελεύθερη κολύμβηση θα γίνεται μόνο με ραντεβού.

Γενικές οδηγίες

  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας οι αθλητές/αθλούμενοι κατά τη διάρκεια της άσκησης.
  • Οι ανωτέρω κανόνες θα επικαιροποιούνται σύμφωνα με τις διευκρινιστικές οδηγίες για την Άθληση στο σύνολο της επικράτειας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet